Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentflexiyoutube has a deprecated constructor in D:\www\mazetfelicita.nl\www\plugins\content\flexiyoutube\flexiyoutube.php on line 17 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentBackButton has a deprecated constructor in D:\www\mazetfelicita.nl\www\plugins\content\backbutton\backbutton.php on line 7

De rust van het Franse platteland

Stelt u zich voor. U wordt 's morgens wakker van de vogels die de nieuwe dag al weer verwelkomen. U gaat naar buiten en u staat midden in de natuur van Zuid-Frankrijk. Er is geen menselijke activiteit te bekennen. De hele omgeving straalt rust uit. Boven de berg komt de zon op om deze nieuwe dag weer te verwarmen. U neemt plaats op het terras en laat  de rust van deze ochtend op u inwerken.

Zo'n geweldige plek kunnen wij u bieden!

De mazet staat voor u klaar.

Met de "Mazet" bieden wij u een comfortabel vakantiehuis. Met een grondoppervlak van 60m2 is het geschikt voor 2 tot 4 personen, De "mazet" staat op 1200 m² bosgrond. Onze"Mazet" is een stenen, geheel gelijkvloers gebouwd huis.

Klik op de kaart voor Google maps

Fred en Marijke Andriessen

FredMarijke80


Ons adres

Marijke en Fred Andriessen ,“La Felicita”

Route de Saint Bauzille de Montmel 34270 Vacquieres, France 

  • +33 467542378 (vaste lijn)
  • +33 674130347 (mobiel Fred)
  • +33 672690439 (mobiel Marijke)

Wat anderen zeggen