De rust van het Franse platteland

Stelt u zich voor. U wordt 's morgens wakker van de vogels die de nieuw e dag al weer verwelkomen. U gaat naar buiten en u staat midden in de natuur van Zuid-Frankrijk. Er is geen menselijke activiteit te bekennen. De hele omgeving straalt rust uit. Boven de berg komt de zon op om deze nieuwe dag weer te verwarmen. U neemt plaats op het terras en laat  de rust van deze ochtend op u inwerken.

Zo'n geweldige plek kunnen wij u bieden!

De mazet staat voor u klaar.

Met de "Mazet" bieden wij u een comfortabel vakantiehuis. Met een grondoppervlak van 60m2 is het geschikt voor 2 tot 4 personen, De "mazet" staat op 1200 m² bosgrond. Onze"Mazet" is een stenen, geheel gelijkvloers gebouwd huis . De "Mazet" bestaat uit een ruime zitkamer met open keuken en houtkachel, een tweepersoons slaapkamer, een badkamer met douche, wastafel en toilet. Indien gewenst kunnen er twee extra slaapplaatsen in de living gecreëerd worden.

De mazet staat 100 meter verwijderd van ons woonhuis. Uw privacy is gewaarborgd omdat er binnen een straal van 1 km geen andere bewoning is. Wij zorgen zelf voor de energievoorziening, zowel voor ons eigen huis, als voor de Mazet. De elektriciteit wekken we op met zonnepanelen en als de zon ons even in de steek laat, met een aggregaat. De houtkachel maakt het gezellig warm in het voor- en najaar. Water uit de kraan is afkomstig uit een eigen bron en we koken op buthaangas. Als extraatje is er een tv met Nederlandse zenders via Canal Digitaal voor als u toch op de hoogte wilt blijven van de nieuwtjes uit Nederland. Wilt u in contact blijven met internet, dan kan dit gratis via de WiFi verbinding bij ons woonhuis.

We verhuren de Mazet voor €75,- per nacht. De prijs per week is  €525,-. Voor het linnengoed vragen we €1,- per persoon per nacht en voor de eindschoonmaak €35,-.  Eventuele maaltijden kunnen wij in overleg verzorgen. Bij aankomst bieden wij u altijd een gratis warme maaltijd aan.

Wij hebben een wasautomaat waarvan u in overleg gebruik kunt maken.  

 gezichtnaarbuiten keuken2

Klik op de kaart voor Google maps

Fred en Marijke Andriessen

fredenmarijke

Ons adres

Marijke en Fred Andriessen ,“La Felicita”

Route de Saint Bauzille de Montmel 34270 Vacquieres, France

  • +33 674130347 (mobiel Fred)
  • +33 672690439 (mobiel Marijke)

Wat anderen zeggen