De mazet staat voor u klaar.

Met de "Mazet" bieden wij u een comfortabel vakantiehuis. Met een grondoppervlak van 60m2 is het geschikt voor 2 tot 4 personen, De "mazet" staat op 1200 m² bosgrond. Onze"Mazet" is een stenen, geheel gelijkvloers gebouwd huis.

De "Mazet" bestaat uit een ruime zitkamer met open keuken en open haard, een tweepersoons slaapkamer, een badkamer met douche, wastafel en toilet. Indien gewenst kunnen er twee extra slaapplaatsen in de living gecreëerd worden.

De mazet staat 100 meter verwijderd van ons woonhuis. Uw privacy is gewaarborgd omdat er binnen een straal van 1 km geen andere bewoning is. Wij zorgen zelf voor de energievoorziening, zowel voor ons eigen huis, als voor de Mazet. De elektriciteit wekken we op met zonnepanelen en als de zon ons even in de steek laat, met een diesel-aggregaat. De open haard maakt het gezellig warm in het voor- en najaar. Water uit de kraan is afkomstig uit een eigen bron en we koken op buthaangas. Als extraatje is er een tv met Nederlandse zenders via Canal Digitaal voor als u toch op de hoogte wilt blijven van de nieuwtjes uit Nederland. Wilt u in contact blijven met internet, dan kan dit gratis via de WiFi verbinding bij ons woonhuis.

In principe verhuren we per week, de prijs is  €385,-. Bij de huur is schoon bed- en linnengoed inbegrepen (in de regel één maal per week wisselen) Eventuele maaltijden kunnen wij in overleg verzorgen. Bij aankomst bieden wij u altijd een gratis warme maaltijd aan.

Wij hebben een wasautomaat waarvan u, in overleg, gebruik kan maken. Als u de "Mazet" aan het einde van uw vakantie verlaat, gaan wij ervan uit dat u deze schoon achterlaat.

 

Klik op de kaart voor Google maps

Fred en Marijke Andriessen

FredMarijke80


Ons adres

Marijke en Fred Andriessen ,“La Felicita”

Route de Saint Bauzille de Montmel 34270 Vacquieres, France 

  • +33 467542378 (vaste lijn)
  • +33 674130347 (mobiel Fred)
  • +33 672690439 (mobiel Marijke)

Wat anderen zeggen